VAHİT YILDIRIM’A “MESLEK ONUR ÖDÜLÜ”

VAHİT YILDIRIM’A “MESLEK ONUR ÖDÜLÜ”

GOSB ve Enka Civata Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür ve Sanat Derneği’nin düzenlediği “3. Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri” töreninde, “Meslek Onur Ödülü”nü aldı.

Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür ve Sanat Derneği’nin üçüncü kez düzenlediği, 4 Mayıs 2017 tarihinde Konya’da gerçekleştirilen ödül töreninde, bu yıl “Kültür ve Sanat” temalı ödüller sahiplerini buldu. Daha önceki yıllarda sağlık ve spor başlığı altında dağıtılan ödüllerin bu yılki teması, “Kültür ve Sanat” oldu.

Dernek Başkanı Mustafa Karamercan ve Başkan Yardımcısı Volkan Çakır’ın ev sahipliğini, Vatan Şaşmaz’ın ise sunuculuğunu yaptığı, Kültür-Sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı ödül töreninde, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım “Meslek Onur Ödülü”ne layık görüldü.

700 kişinin katıldığı ödül töreninde, Hz. Mevlana’nın 22. kuşak torunu Esin Çelebi Bayru da davetliler arasında, özel konuk olarak yerini aldı. Barış, hoşgörü, sanat, kültür, sevgi, emeğe saygı gibi konuların ön plana çıkartıldığı gecede, ses sanatçılarının sahne performansları da yer aldı.