Vahit YILDIRIM Farkıyla GOSB'UN 30. YILI

Vahit YILDIRIM Farkıyla GOSB'UN 30. YILI

30 yıl, dile kolay 30 yıl… Acısıyla, tatlısıyla 30 yıl... GOSB’un 30 yıllık serüveni film karelerinde yeniden hayat buldu ve organizasyona katılanlar anılarına bir yenisini daha eklediler.

1986 yılında kurulan ve 30 yıldır Türkiye’ye katma değer sağlamak için gayret gösteren Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) 30. Yılını, GOSB sanayicileri ve GOSB’un kuruluşu ve gelişimine önemli katkılar sunan, GOSB için emek veren değerli şahsiyetlerle birlikte kutladı. Farklı sektördeki sanayiciler arasındaki bilgi akışının güçlendirilmesi, ortak paydada buluşmalarının sağlanması, sanayici eşlerinin ve ikinci nesil genç sanayicilerin bir araya gelerek birbirlerini tanıma imkanı bulması ve kaynaşması amacını taşıyan, GOSB’un dününün yad edildiği, geleceğinin konuşulduğu organizasyona katılım yoğun oldu.

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen GOSB 30. Yıl kutlamasına, Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, 1992-1996 yılları arasında Kocaeli Valiliği görevinde bulunan ve aynı dönemde GOSB Müteşebbis Heyet Başkanı olan Kemal Nehrozoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, geçmiş dönem Müteşebbis Heyet üyeliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunan Yılmaz Kanbak ve Hasan Pak, eski Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyelerinden İbrahim Başaran, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Plastikçiler OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, GEBKİM OSB Müteşebbis Heyet Üyesi Sebahattin Işık, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şafak Türkay, İstanbul Dudullu OSB Yönetim Kurulu Başkanı B. Murat Önay, İstanbul Birlik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Telli, İzmir Atatürk OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Tekirdağ Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, çok sayıda GOSB sanayicisi ile farklı kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

3 Aralık 2016 Cumartesi günü NG Hotels Güral Sapanca’da gerçekleştirilen organizasyon, Mehmet Auf’un “Hayatın Ritmi” isimli gösterisi ile başladı. İletişim, başarı, değerler, kişisel motivasyon, biz bilinci, değişim ve yenilikçilik gibi geniş yelpazedeki konuların, tanınmış bir konuşmacı ve orkestra üyelerinin mizansenleri ile sunulduğu, müzikli business showda davetliler hem eğlendi, hem de sohbet etme imkanı buldular.

Gün boyunca süren organizasyona, akşam gala yemeği ile devam edildi. Program, GOSB‘un dünü ile bugününün anlatıldığı, ilk imzaların atılmasından bu yana geçen süreçteki 30 yıllık emeğin ve mücadelenin yansıtıldığı film ve GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez’in konuşması ile başladı, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu, eski Kocaeli Valisi Kemal Nehrozoğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarıyla devam etti. GOSB Personeli ve GOSB Sanayicisi ile yapılan söyleşilere de yer verilen, “GOSB’lu Olmak” ve “BİZ” olmanın öneminin vurgulandığı, GOSB’un bugün geldiği noktaya ulaşmasında emeği geçenlere saygı ve şükranların sunulduğu gecede, Funda Arar sahne aldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ve katılımcıların Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a memnuniyetlerini ilettikleri ve teşekkür ettikleri organizasyon, yeni başlangıçlara ve geleceğe yine birlikte imza atmak ve bu tarz sosyal ve kültürel organizasyonların tekrarlanması temennisiyle sona erdi.