GTÜ GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ…

GTÜ GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ…

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) tarafından  bu yıl dördüncüsü düzenlenen, Türkiye’nin öncü sanayicilerini, sektörlerinde fark yaratan girişimcilerini ve geleceğin potansiyel girişimci öğrencilerini buluşturan “Gebze Teknik Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi” 9 – 10 Mayıs 2018 tarihlerinde Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu yılki teması “Dönüşümü yönet, geleceği inşa et”, temel hedefi; girişimciliğin küresel gelişimine yön veren fikir liderlerini, bölge sanayicileri ve öğrenciler ile bir araya getirerek, girişimciliği desteklemek, başarı hikâyelerini yaymak, küresel girişimcilik vizyonunun gelişmesini sağlamak ve ideal iş ortamını oluşturmak için işbirliklerine zemin hazırlamak olan zirve, sanayi-üniversite işbirliği adına da önemli bir örnek olarak kayda geçti.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nin de stratejik ortakları arasında yer aldığı zirvede, GOSB ve Enka Civata Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım da konuşmacılar arasında yer aldı. Yıldırım’a, Sanayi-Üniversite işbirliğine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür eden GTÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı tarafından plaket taktim edildi.