GOSB KATILIMCILARI ASELSAN A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİ

GOSB KATILIMCILARI ASELSAN A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİ

26 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa, GOSB'da faaliyet gösteren firma yetkililerinin yanısıra, GTÜ Rektörü ve ASELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Haluk Görgün, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler katılım gösterdi.

Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Hezarfen Oruç tarafından karşılanan GOSB Heyeti program kapsamında, Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Sektör Başkanlığı (HBT) Üretim Holü, Hacim KAMOY Üretim Holü,  Ulaşım Güvenlik ve Enerji Sistemleri Sektör Başkanlığı (UGES) Üretim Holünde incelemelerde bulundu.

Tesis gezisinin ardından, Tedarik Direktörü Ali Rıza Kılıç tarafından, ASELSAN A.Ş. satınalma ve tedarik süreçleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün tarafından, GOSB ve Enka Civata Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ile GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e ziyaret anısına plaket takdim edilirken, Vahit Yıldırım, Görgün’e ve tüm ASELSAN A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek, ziyaret anısına GOSB Anı Tabağı takdim etti.