GOSB 7. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

GOSB 7. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye’nin model sanayi bölgelerinden Gebze OSB’de seçimli genel kurul geride kaldı. 2 dönemdir Gebze OSB’de başkanlık görevini sürdüren Vahit Yıldırım, bir zamanlar kavgaların eksik olmadığı, kutuplaşmaların zirve yaptığı bölgede sulhu sağlayan isim olarak aynı göreve üçüncü kez seçildi.

Geliştirdiği diyaloglar, kurduğu ilişkiler ile bölge katılımcıların takdirini kazanan Vahit Yıldırım’a bir önceki genel kurulda olduğu gibi son genel kurulda da rakip çıkmadı. Sektörünün öncü sanayicilerinden oluşan güçlü bir yönetim oluşturan Vahit Yıldırım, bölge katılımcılarının ortak adayı olmayı başardı.

Bölge müdürlüğü binasında gerçekleştirilen genel kurulda Vahit Yıldırım ve Ümit Şişmanoğlu, Murat Yasa, Oğuz Tezel, Bahri Büyükakçalı’dan oluşan 5 kişilik ekip, katılımcıların oy birliği ile Gebze OSB’nin yeni yönetimi olarak belirlendi. Daha önce iki yıl görev yapan OSB yönetimi, “Üretim Reform Paketi”nde yer alan yasal değişikliğe 4 yıl görev yapacak.

Genel kurulda 5 kişilik yönetim kurulunun yanı sıra yönetim kurulu yedek üyeleri, denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile yeni bir statüye kavuşan OSBÜK delegeleri de belirlendi. Gebze OSB’nin 3 kişilik OSBÜK delegeleri arasında Vahit Yıldırım’ın da yer alması dikkat çekti. İşte yeni seçilen asil ve yedek üyeler…

 

YÖNETİM KURULU ASİL

Vahit Yıldırım (Enka Civata)

Ümit Şişmanoğlu (Pürpalst)

Oğuz Tezel (Siemens)

Bahri Büyükakçalı (Saint Gobain)

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

Hüseyin Gezer (Gezer Endüstri)

Cem Mızraklı (Pulver Kimya)

Ercüment Sarıtaş (Sarıtaş Çelik)

Kazım Taycı (Tayaş)

Nejat Çankaya (Boehlerit Sert Metal)

 

DENETİM KURULU ASİL

Mehmet Er (Tadım Gıda)

Cevdet Erçil (Cobin Lojistik)

 

DENETİM KURULU YEDEK

Ragıp Tunalılar (Ulus Metal)

Ömer Faruk Berber (Özmer Pastacılık)

 

OSBÜK ASİL

Vahit Yıldırım (Enka Civata)

Ragıp Tunalılar (Ulus Metal)

Cem Mızraklı (Pulver Kimya)

 

OSBÜK YEDEK

Bahri Büyükakçalı (Saint Gobain)

Mahir Engin (Engin Metal)

Ömer Faruk Berber (Özmer Pastacılık)